Monthly Archive dhjetor 2017

BËHU AMBASADOR I ANTI-KORRUPSIONIT!

BËHU AMBASADOR I ANTI-KORRUPSIONIT! Ne po të kërkojmë! Ti e refuzon korrupsionin dhe dëshiron të forcosh veten, shoqërinë dhe vendin tënd? Bëhu fytyra e fushatës anti-korrupsion dhe kontribuo në një Shqipëri dhe Evropë moderne. Na shkruaj, merr në telefon ose na vizito në: http://acalbania.eu/al/contact/